ΜακΚίσικ για τον τελικό στο ΟΑΚΑ: «Δεν τους ένοιαζε τίποτα, ήταν σαν ζωολογικός κήπος»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για όσα βίωσε εκείνος και οι συμπαίκτες του στον 4ο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ΜακΚίσικ για τον τελικό στο ΟΑΚΑ: «Δεν τους ένοιαζε τίποτα, ήταν σαν ζωολογικός κήπος»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα «basketnews.com» έκανε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ στον 4ο τελικό, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα είπε: «Όσο περισσότερο μιλάς για τα λέιζερ, τόσα περισσότερα αγοράζουν. Είμαι εντάξει με αυτό. Δεν τους ένοιαζε τίποτα, ήταν σαν ζωολογικός κήπος. Κάθε φορά που πηγαίνουμε εκεί, καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, όμως την ίδια στιγμή, ας δείχνουμε και λίγο σεβασμό. Βρισκόμαστε τόσο κοντά στους οπαδούς, είναι απίστευτο και είναι και άβολο. Εγώ το λατρεύω, όμως κάποιοι συμπαίκτες μου μάλλον όχι και τόσο. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό, είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι στη σωστή ομάδα τη σωστή στιγμή, επειδή κερδίζουμε. Τα πράγματα είναι πάντα καλά όταν κερδίζεις».

Για το πώς βλέπει τον Παναθηναϊκό του χρόνου απάντησε: «Φυσικά θα είναι καλύτεροι. Θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ. Θα έχουν έναν σπουδαίο προπονητή και οι αγώνες απέναντί τους θα είναι πιο ανταγωνιστικοί. Αυτό θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό όλων μας».