Παναθηναϊκός: Στην λίστα και ο Έξουμ

Δεν σταματάει η δουλειά στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν.

Παναθηναϊκός: Στην λίστα και ο Έξουμ

Η επόμενη φάση για τον Παναθηναϊκό μετά την δύσκολη χρονιά που πέρασε είναι ήδη σε εξέλιξη. Έχει ήδη ανακοινωθεί η προσθήκη του Σάνι Μπετσίροβιτς και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν ως προπονητή. Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί επίσης την απόκτηση του Ντάντε Έξουμ από την Παρτίζαν, ο οποίος θα προσφέρει αθλητικότητα, έκρηξη και άμυνα. Ωστόσο, η μεταγραφή του Έξουμ θα εξαρτηθεί από την ολοκλήρωση των τελικών της Αδριατικής Λίγκας.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός έχει στόχο την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ για τη θέση του βασικού σουτινγκ γκαρντ, με προτεραιότητα να δοθεί σε ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο των δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Άλλοι παίκτες που συζητούνται είναι ο Ματίας Λεσόρ για τη θέση του σέντερ και ο Μπράντον Ντέιβις, στην περίπτωση που αποχωρήσει από την Αρμάνι Μιλάνο.

Επιπλέον, αναμένονται οι ανακοινώσεις για την απόκτηση των Κώστα Αντετοκούνμπο και Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ η παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη είναι ένα θέμα που παραμένει ανοικτό και προτεραιότητα για την ομάδα. Οι αποφάσεις αυτές θα επηρεάσουν επίσης την ανάγκη για απόκτηση ενός ή δύο ακόμα ξένων σέντερ.