Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 67-65: Τι λέει το φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 67-65: Τι λέει το φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες πριν την έναρξη του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Αυτά και όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης καταγράφθηκαν στο φύλλο αγώνα:

«Κατά την είσοδο του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, Γιώργου Μπαρτζώκα, στον αγωνιστικό χώρο οπαδός της Α ομάδας τον πλησίασε και τον προπηλάκισε λεκτικά. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, 5'59" πριν τη λήξη του τέταρτου και 17.4" πριν τη λήξη του τέταρτου, οπαδοί της Α ομάδας άναψαν καπνογόνα στο χώρο των κερκίδων, που παρήγαγαν καπνό και λάμψη και πέταξαν νερό στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί της Α ομάδας πέταξαν γιαούρτι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση της Β ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο, οπαδοί της Α ομάδας απώθησαν και εξύβρισαν τον έφορο της Β ομάδας, κ. Χρήστο Μπαφέ. Στα 5'59" πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οπαδοί της Α ομάδας έβριζαν εν χορώ Μπαρτζώκα μ....ε, π..ας γιε. Έγινε η πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καπνογόνων και ρίψης νερού, έγιναν προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα».