Σερέλης: «Θέληση και πάθος μας οδήγησαν στη νίκη»

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στο πάθος που έβγαλε ο Παναθηναϊκός και τον οδήγησε στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Σερέλης: «Θέληση και πάθος μας οδήγησαν στη νίκη»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και στάθηκε στο πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του στο παρκέ, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του επιτέλους έβαλε ένα μεγάλο σουτ.

Αναλυτικά ο Χρήστος Σερέλης μίλησε:

«Αρχικά, περαστικά στον Βεζένκοφ, ελπίζω να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά. Αυτό που μας έδωσε τη νίκη σήμερα ήταν η τρομερή θέληση και το πάθος που δείξαμε. Έχουμε χάσει τρία παιχνίδια από τον Ολυμπιακό από όταν ανέλαβα εγώ, όλα στις λεπτομέρειες.

Μετά τις απώλειες του Ολυμπιακού αγχωθήκαμε και δεν παίρναμε τις επιλογές που έπρεπε στην επίθεση. Είχαμε πίστη, τρομερή διάθεση και πάθος, παίξαμε καλές άμυνες και για πρώτη φορά φέτος βάλαμε ένα μεγάλο σουτ και πήραμε το ματς».

Για το τελευταίο τρίποντο: «Είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε πάνω στον Πίτερς, έχουμε παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα για να παίξουν στο ένας εναντίον ενός».

Για το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στα ντέρμπι που έλαβε τέλος: «Στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα, όσο και να λέμε ότι οι παίκτες μας δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πέραν του ματς, υπάρχει βάρος στο μυαλό τους. Αυτό μας έκανε διστακτικούς στην επίθεση. Μετά από έναν ψρόνο βάλαμε επιτέλους το μεγάλο σουτ και νικήσαμε».

Για τον τρίτο τελικό: «Δεν έχω να πω τίποτα προς το παρόν, από αύριο θα κοιτάξουμε το τρίτο παιχνίδι».