Μπλατ: «Είμαστε αλχημιστές» (pics)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την νέα χρονιά των Πειραιωτών κατά την διάρκεια της παρουσίασης του πρωταθλήματος της Basket League. Δείτε φωτογραφίες από τις βραβεύσεις της βραδιάς. 

Μπλατ: «Είμαστε αλχημιστές» (pics)

Πλήθος κόσμου από τον χώρο του μπάσκετ έδωσε το παρών στην παρουσίαση του φετινού πρωταθλήματος της Basket League.

Παίκτες αλλά και προπονητές μίλησαν για την νέα χρονιά και τους στόχους των ομάδων που ευελπιστούν να προσφέρουν ωραίο μπάσκετ κατά την διάρκεια της σεζόν.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και οι καθιερωμένες απονομές από τον υφυπουργό Αθλητισμού κ.Βασιλειάδη που βράβευσε την Εθνική Νέων Ανδρών για την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κίνας ενώ και την καλύτερη πεντάδα της περσινής σεζόν που αποτελείται από τους Νικ Καλάθη,Ταντέους ΜακΦάντεν,Μακένζι Μουρ,Κρις Σίνγκλετον και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Από πλευράς «ερυθρόλευκων» μίλησαν οι Ντέιβιντ Μπλατ και Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε:«Ευχαριστώ τους χορηγούς για την υποστήριξη στην ελληνική λίγκα και τους φιλάθλους που ακολουθούν το άθλημα και μας δίνουν λόγο ύπαρξης. Πάντα έλεγα ότι θα δούμε τι θα φέρει το φως του ήλιου.

Είμαστε σαν τους αλχημιστές που προσπαθούν να βγάλουν το καλύτερο προϊόν που μπορούν. Ως προπονητής πάντα πίστευα πως πρέπει να βοηθήσω τους παίκτες να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, τόσο ως παίκτες, όσο και ως χαρακτήρες. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη παράδοση».

Ενώ ο Έλληνας γκαρντ υποστήριξε:«Θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος. Τα δύο χρόνια που έχουμε μείνει χωρίς τίτλο είναι πολλά για εμάς. Θα κοιτάξουμε να δούμε τα λάθη μας, έχουμε έναν νέο προπονητή με νέα φιλοσοφία και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στα τρόπαια».

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση: