Τον πήραν... χαμπάρι τον Μιλουτίνοφ

Το περιστατικό που προκάλεσε κομφούζιο στο ΣΕΦ, μετά το τέλος του πρώτου τελικού της Basket League, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 73-70.

Τον πήραν... χαμπάρι τον Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (4/6) στα Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τον πρώτο τελικό της φετινής σειρά του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στην επιστροφή του στο λιμάνι, προκάλεσε -άθελά του- κυκλοφοριακό κομφούζιο στο πάρκινγκ του ΣΕΦ μετά το τέλος του αγώνα.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού που κατέβαιναν τη ράμπα από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, πήραν χαμπάρι τον Μιλουτίνοφ, τον οποίο... πρόδωσαν οι σέρβικες πινακίδες του πολυτελούς αυτοκινήτου του και ακολούθησε πανδαιμόνιο. Οι λίγοι έγιναν... εκατοντάδες, περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και με συνθήματα λατρείας προς το πρόσωπό του, του ζητούσαν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Εκείνος όχι μόνο δεν τους προσπέρασε, αλλά κατέβασε το τζάμι του οδηγού και έβγαζε φωτογραφίες με όσους κρατούσαν κινητά τηλέφωνα.

Εκείνος χαμογελούσε, οι οπαδοί ήταν σε έκσταση και τα αυτοκίνητα από πίσω στο πάρκινγκ των VIP ακινητοποιημένα για περίπου είκοσι λεπτά!