Βεζένκοφ: «Μας αντιμετωπίζουν όπως η Φενέρμπαχτσε» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην άμυνα που παίζουν οι «πράσινοι».

Βεζένκοφ: «Μας αντιμετωπίζουν όπως η Φενέρμπαχτσε» (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό έστω κι αν αυτό δεν έγινε τόσο εύκολο όσο περίμενε αρκετός κόσμος. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 73-70 και ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο παίζει άμυνα ο Παναθηναϊκός επισημαίνοντας πως κάνει ότι και η Φενέρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

«Η ιστορία έχει δείξει ότι οι καταστάσεις δεν παίζουν ρόλο στα ντέρμπι ”αιωνίων”. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και πήραμε μια διαφορά. Αυτό το τελευταίο διάστημα όμως είναι το κακό μας. Όταν φτάνουμε σε μεγάλες διαφορές πρέπει να έχει καθαρό μυαλό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, με καλό προπονητή. Στην άμυνα με αντιμετωπίζουν όπως με αντιμετώπιζε η Φενέρ. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο. Στο ΟΑΚΑ θα είναι ακόμα πιο δύσκολα πρέπει να πάμε πιο συγκεντρωμένοι εκεί. Δεν θα κάτσω να αναλύσω όλο το παιχνίδι, στο 61-48 αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να βάλει εύκολα καλάθια. Σε τρία δεκάλεπτα πήγαμε καλά στην επίθεση, στην άμυνα κάναμε κάποια αδικαιολόγητα λάθη και αυτά πρέπει να βελτιώσουμε».