Πανιώνιος: Παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία ο Ταυρόπουλος

Η ομάδα μπάσκετ του Πανιώνιου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Περικλή Ταυρόπουλο. 

Πανιώνιος: Παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία ο Ταυρόπουλος

Στην τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου παρέμεινε ο Περικλής Ταυρόπουλος, αφού οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Περικλής Ταυρόπουλος θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

Με τον coach Ταυρόπουλο στον πάγκο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατάφερε κατά τη σεζόν 2022-2023 να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν και ταυτόχρονα να κατακτήσει το Κύπελλο Εθνικών Κατηγοριών (UNICEF Trophy) και να αγωνιστεί στο πρώτο Final-8 στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ μαζί με τις 7 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Basket League».

Ο προπονητής του Πανιώνιου δήλωσε τα εξής: «Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, από το σημείο που γνωρίσαμε καλύτερα ο ένας τον άλλο και καταφέραμε να γίνουμε οικογένεια εντός κι εκτός γηπέδου, ο Πανιώνιος πέτυχε το στόχο του με την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος. Τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε ανώτερη κατηγορία και με δυσκολότερη αποστολή η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη και θα βαδίσουμε ακριβώς στον ίδιο δρόμο ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που για τον Πανιώνιο πάντοτε θα είναι ο πρωταθλητισμός. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του και θέλουμε να είναι και πάλι κοντά μας».