Σερέλης: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη, πρέπει να βγάλουμε αυταπάρνηση κόντρα στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι αλλά και τους ερχόμενους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό

Σερέλης: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη, πρέπει να βγάλουμε αυταπάρνηση κόντρα στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 81-67 του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ, έκανε το 3-2 στη σειρά των ημιτελικών και προκρίθηκε στους τελικούς της Basket League, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Σερέλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας πως η άμυνα έδωσε τη νίκη στους «πράσινους».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολη σειρά. Ξέραμε τα προβλήματα που έχουμε. Ξέραμε πως έχουμε κάνει κακή σεζόν. Είναι πολλά τα πράγματα που προσπαθούμε να αλλάξουμε. Κάποιες φορές βλέπουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κάποιες φορές άλλο πρόσωπο στον ίδιο τον αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήγαμε απλά στον τελικό, τίποτα δεν έγινε ακόμη. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά έπρεπε να είναι 10 πόντοι. Στο τέλος χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και χάσαμε τη συγκέντρωση στην άμυνα. Είπα στα παιδιά πως πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Φτάσαμε πάλι στους 81 πόντους αλλά η άμυνα μας έδωσε τη νίκη.

Για τους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι όλη τη χρονιά σε πολύ καλή κατάσταση, στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός. Δεν έχει να κάνει με το πλεονέκτημα, παίζει καλά όλη τη σεζόν. Πρέπει να βγάλουμε αυταπάρνηση και εγωισμό σε όλα τα ματς, σε κάθε φάση και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα».