Πόλεϊ: «Ήμουν λίγο φοβισμένος όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, μας δίνει ώθηση ο κόσμος»

Ο Τάιλερ Πόλεϊ αναφέρθηκε στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ και στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα

Πόλεϊ: «Ήμουν λίγο φοβισμένος όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, μας δίνει ώθηση ο κόσμος»

Ο Αμερικανός φόργουορντ θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής (23/4, 16:00), την πρώτη μάχη απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας και είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Και εγώ προσωπικά και η ομάδα, έχουμε ικανοποιητικό χρόνο για να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι, αλλά και για όλη την σειρά των αγώνων που έχουμε μπροστά μας. Θα είναι σίγουρα μία δύσκολη δοκιμασία, γιατί πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν καλό ρόστερ, είναι δυνατοί κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι, νομίζω όμως ότι έχουμε τη δυνατότητα να τους κερδίσουμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να προσέξουμε πως θα είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη, σωματικά και πνευματικά».

Για τον Τάιλερ Πόλεϊ, ο αγώνας θα είναι το πρώτο του παιχνίδι σε επίπεδο play off. Γι αυτό το γεγονός δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Στο NCAA όταν ξεκινά η τελική φάση, έχεις ένα μόνο παιχνίδι να κερδίσεις για να προχωρήσεις. Χάνεις και αποκλείεσαι και δυστυχώς όσο ήμουν εκεί δεν είχαμε την δυνατότητα να πάμε μακριά. Εδώ χρειάζονται δύο νίκες στην πρώτη φάση, είναι περισσότερα παιχνίδια, μεγαλύτερος ο χρόνος προετοιμασίας, αλλά και από ότι φαντάζομαι θα είναι διαφορετικά τα συναισθήματα από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για την πρώτη σεζόν στον ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη τόνισε: «Είναι μία σπουδαία εμπειρία. Για να πω την αλήθεια ήμουν λίγο φοβισμένος όταν ήρθα, γιατί ήταν η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη, η πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας, αλλά είναι μία εξαιρετική εμπειρία ως τώρα. Και την κάνουν ακόμη πιο όμορφη οι φίλαθλοι και ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη»,

Για τον κόσμο της ομάδας υποστήριξε: «Η συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ακόμη και στις δύσκολες ημέρες είναι εντυπωσιακή. Τα μηνύματά τους, ο τρόπος που με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή είναι κάτι που με έχει βοηθήσει. Και ειλικρινά πιστεύω ότι η παρουσία τους στο γήπεδο μας βοηθάει πολύ. Αυτό πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και την Κυριακή. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση, μας δίνουν ώθηση σε όλα τα παιχνίδια. Είναι ο έκτος παίκτης μας».