Ολυμπιακός: Από τον Καμπούρη στον Σπανούλη - Όλοι οι παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα με το θρυλικό «7»

Η φανέλα με το 7 περνάει στο πάνθεον για τον Ολυμπιακό - Ποιοι άλλοι είχαν φορέσει τον συμβολικό αυτό αριθμό πριν από τον Σπανούλη 

Ολυμπιακός: Από τον Καμπούρη στον Σπανούλη - Όλοι οι παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα με το θρυλικό «7»

Ο Βασίλης Σπανούλης θα λάβει την ύψιστη τιμή που θα μπορούσε να έχει, με τη φανέλα του με το 7 να υψώνεται στον «ουρανό» του ΣΕΦ! Μια ιστορική στιγμή, καθώς είναι η πρώτη φανέλα αθλητή που θα αποσύρει ο Ολυμπιακός. Το 7 λοιπόν περνάει στην αιωνιότητα και δεν θα το ξαναφορέσει κάποιος άλλος παίκτης της ομάδας του Πειραιά. Από πέρυσι άλλωστε, με την αποχώρηση του Σπανούλη, έχει αποσυρθεί διακριτικά η φανέλα με το 7.

Και επειδή μιλάμε για έναν αριθμό συμβολικό για τον Ολυμπιακό, ψάξαμε να δούμε ποιοι άλλοι «ερυθρόλευκοι» το είχαν φορέσει πριν από τον Σπανούλη.

Ο αμέσως προηγούμενος λοιπόν από τον «Kill Bill» ήταν ο Νίκολα Βούισιτς. Πιο πριν το 7 είχαν ο Άρβιντας Μασιγιάουσκας, ο Ιβάν Ζορόσκι, ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς, ο Νέναντ Μάρκοβιτς (όλοι ξένοι έως εδώ) και ο Δημήτρης Παπανικολάου (μέλος της ομάδας που πήρε το πρώτο Ευρωπαϊκό).

Ανατρέχοντας ακόμη πιο πίσω, το 7 είχε φορέσει ο θρυλικός Αργύρης Καμπούρης, ενώ στη σπουδαία ομάδα της δεκαετίας του ΄70 ανήκε στον Παύλο Διάκουλα.