Η εξήγηση του Μπλατ για την εικόνα του Ολυμπιακού

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε για τους λόγους που οι Πειραιώτες δεν παρουσίασαν καλή εικόνα στο φιλικό με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η εξήγηση του Μπλατ για την εικόνα του Ολυμπιακού

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος του αγώνα με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και ήταν κάτι που το περίμενε και ο ίδιος. Εξήγησε ο ίδιος γιατί συνέβη αυτό, αλλά από την άλλη ήταν σίγουρος ότι την κατάλληλη στιγμή θα είναι έτοιμος.

«To καλύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν η αγάπη του κόσμου. Με τους παίκτες κάθισα μόλις 5 λεπτά πριν έρθω εδώ επομένως δεν έχουν ακούσει έντονη κριτική. Δεν είναι η στιγμή για να γίνει αυτό. Προφανώς, δεν παίξαμε τόσο καλά όσο στα προηγούμενα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Δεν θέλω να ακουστεί σαν δικαιολογία αλλά το γεγονός πως χάσαμε 8 παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες μας πόνεσε. Χάσαμε τον ρυθμό μας, χάσαμε τον ρυθμό στην άμυνα και ξεχάσαμε κάποια πράγματα. Επίσης, παίζαμε με μία πολύ καλή επιθετικά ομάδα», τόνισε ο Μπλατ και συνέχισε:

«Είπα στους παίκτες πως το περίμενα πως δεν θα παίζαμε καλά σήμερα. Γιατί δεν είναι λογικό να παίξεις καλά όταν προέρχεσαι από αυτά τα προβλήματα με παίκτες να λείπουν. Δεν θα παίξεις στο επίπεδο που προπονείσαι κάθε μέρα. Αλλά είναι μια χαρά, πρέπει να κερδίζουμε και αυτά τα παιχνίδια».

Κλείνοντας αναφερόμενος στο τι θέλει να αλλάξει στο μέλλον είπε: «Δεν είναι ένα πράγμα. Ήταν πολλά τα λάθη σήμερα. Αυτό το παιχνίδι είναι το αποτέλεσμα του να μην βρίσκονται όλοι μαζί για 2 εβδομάδες όταν είχαμε βρει πιο πριν ρυθμό. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα επιστρέψουμε σε αυτό το σημείο».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ