Ιωνικός Νίκαιας: Εισβολή των οπαδών στην προπόνηση!

Οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού Νίκαιας πήγαν στο κλειστό του Πλάτωνα και ζήτησαν εξηγήσεις από διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα για την κατάσταση στην ομάδα

Ιωνικός Νίκαιας: Εισβολή των οπαδών στην προπόνηση!

Οριακές καταστάσεις ζουν πλέον στον Ιωνικό Νίκαιας με τους οργανωμένους οπαδούς να εισβάλουν στην προπόνηση της ομάδας και να ζητούν από όλους να κάνουν τα πάντα για να παραμείνει η ομάδα στη Basket League.

Η κατάσταση στην ομάδα της Νίκαιας έχει φτάσει πλέον στα άκρα, μετά και την παραίτηση του πρώην πλέον προέδρου του Ιωνικού, Γιάννη Κυριακόπουλου, με τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου να εισβάλουν στην προπόνηση της Πέμπτης (9/3).

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με τις διαθέσεις των φίλων του Ιωνικού να είναι έντονες και απειλητικές, ξεκαθαρίζοντας πως τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο πως η ανοχή τους έλαβε τέλος.

Ειδικά από τη στιγμή που χθες (8/3) ο Άγγελος Τσίκληρας υπέβαλε την παραίτησή του και το απόγευμα την ανακάλεσε, ενώ σημειώθηκε και επεισόδιο μεταξύ του Γιάννη Λίβανου και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Οι οπαδοί της ομάδας της Νίκαιας ζήτησαν άμεσα αποτελέσματα, τονίζοντας πως αν η ομάδα συνεχίζει να μην κερδίζει οι αντιδράσεις θα γίνουν ακόμα πιο έντονες.

Επιπλέον οι οπαδοί του Ιωνικού κατέστησαν σαφές προς τη διοίκηση της ομάδας πως δεν θα ανεχτούν παιχνίδια στην πλάτη του συλλόγου, με την κατάσταση να θυμίζει «καζάνι που είναι έτοιμο να εκραγεί».