Παπαθεοδώρου: «Πρώτα με τον Παναθηναϊκό, μετά με τον Ολυμπιακό και τέλος με τους... Ουόριορς»

Ο τεχνικός του Κολοσσού, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παπαθεοδώρου: «Πρώτα με τον Παναθηναϊκό, μετά με τον Ολυμπιακό και τέλος με τους... Ουόριορς»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο δύσκολο «μονοπάτι» του Κολοσσού στο Final 8.

«Να συγχαρώ την ΕΟΚ για τη δημιουργία του πρώτου Final 8. Είναι σημαντικό για όλο το ελληνικό μπάσκετ να υπάρχει μια γιορτή στην Κρήτη. Όταν κατεβαίνω στην Κρήτη τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα.

Και με την Εθνική υπήρχαν ωραίες στιγμές και με έναν σύλλογό μου, την ΑΕΚ, που πήραμε το Κύπελλο. Είναι ξεχωριστό το φετινό καθώς ο Κολοσσός παίρνει μέρος σε έναν ξεχωριστό θεσμό όπως το Final 8. Ρεαλιστικά η τύχη δεν είναι με το μέρος μας, έχουμε έναν Γολγοθά.

Θα παίξουμε με μια εξαιρετική ομάδα, τον Παναθηναϊκό, που διψάει για τίτλους. Στο πάρα πολύ δύσκολο σενάριο θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και αν κερδίσουμε θα παίξουμε με τους... Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Καλή επιτυχία σε όλους», είπε ο προπονητής του Κολοσσού.

Ο έμπειρος άσος Χάρης Γιαννόπουλος από την πλευρά του ανέφερε: «Να ευχαριστήσω την ομοσπονδία, τον ΕΣΑΚΕ και τον υπουργό αθλητισμού. Είναι σημαντικό για το μπάσκετ να βρίσκονται 8 ομάδες σε ένα μέρος και να παλεύουν για έναν τίτλο. Οι αναμνήσεις είναι καλές να τις θυμάσαι με φίλους. Δεν παίζει κανέναν ρόλο όταν μπαίνεις στο γήπεδο. Είναι εντελώς διαφορετική η ψυχολογία όταν μπαίνεις στο γήπεδο. Υπάρχει μόνο το παρόν».