Πρόβλημα στον Άρη με τον αχίλλειο του Τζόουνς

Πρόβλημα στον Άρη με τον Λάκι Τζόουνς, καθώς τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα. Εξετάζεται από τον γιατρό της ομάδας και τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Πρόβλημα στον Άρη με τον αχίλλειο του Τζόουνς

Ξαφνικό πρόβλημα στον Άρη, καθώς στην μεσημεριανή προπόνηση ο Λάκι Τζόουνς τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα. Εξετάζεται αυτή την ώρα από τον γιατρό της ομάδας και τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Η κατάσταση του Τζόουνς θα επανεκτιμηθεί άμεσα από τον γιατρό του Άρη, Νίκο Κουκουλιά, προκειμένου να φανεί αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι της Πέμπτης στη Γεωργία κόντρα στη Διναμό Τιφλίδας. Παράλληλα ο Γκάρι ΜακΓκί ακολούθησε για τρίτη σερί μέρα ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Τη τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε σήμερα (18/09) το μεσημέρι ο Άρης, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη ΔιναμόΤιφλίδας (20/09, 18:00), στο πλαίσιο του Α’ Προκριματικού Γύρου του Basketball Champions League.

Σε μια από τις τελευταίες φάσεις της προπόνησης, ο Λακι Τζόουνς τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις σήμερα (18/09) από τον γιατρό της ομάδας μας, Νίκο Κουκουλιά.

Ο Γκάρι ΜακΓκι ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα ταξιδέψει κανονικά στην Τιφλίδα Πριν από την προπόνηση έγινε ανάλυση της πρωταθλήτριας Γεωργίας με τη χρήση video».