Καντζούρης: «Επιβεβλημένη η παρουσία του κόσμου μας»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Καντζούρης αναφέρθηκε στον αυριανό (28/1) αγώνα με το Περιστέρι και ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας

Καντζούρης: «Επιβεβλημένη η παρουσία του κόσμου μας»

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Περιστέρι αύριο (28/1) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 14η αγωνιστική της Basket League και ζήτησε την παρουσία του κόσμου.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» εξέφρασε την ελπίδα να γεμίσουν οι εξέδρες στο κλειστό των Λιοσίων, όχι μόνο για να στηρίξουν την ομάδα, αλλά και για να τιμήσουν τον Νίκο Ζήση.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας μετά από αρκετό καιρό. Θα έχουμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται και σε καλό “μομέντουμ”, όπως έδειξε και στις τελευταίες εμφανίσεις της.

Ανεξάρτητα από συνθήκες, πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα και να επιβάλλουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού, για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Παράλληλα, είναι μία μεγάλη ημέρα για τον Σύλλογό μας, διότι θα βραβευθεί μία από τις μεγαλύτερες μορφές που φόρεσαν ποτέ την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Νίκος Ζήσης.

Η παρουσία του κόσμου μας είναι επιβεβλημένη, και για να μας δώσει τη γνωστή ώθηση, αλλά και για να τιμήσει με τη σειρά του, τον μεγάλο αυτόν αθλητή, έτσι όπως του αρμόζει».