Καρδίτσα: Πρώτος «τελικός», με Απόλλωνα Πάτρας

Τον πρώτο από τους διαδοχικούς «τελικούς» στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και στην προσπάθειά του να παραμείνει στην Basket League δίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ. ο Α.Σ. Καρδίτσας.

Καρδίτσα: Πρώτος «τελικός», με Απόλλωνα Πάτρας

Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» τον Απόλλωνα Πάτρας, σε έναν από τους πιο δύσκολους και καθοριστικούς αγώνες της σεζόν, αναφορικά με τους στόχους τους.

Με ανανεωμένο πρόσωπο, τις ποιοτικές τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ και τη δύναμη της έδρας, ο Α.Σ.Κ. σε αυτό το ματς στοχεύει μόνο στο νικηφόρο αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να ανακάμψει ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Ο αγώνας με τον Κολοσσό και το μακρινό ταξίδι στην Ρόδο μπορεί να μην απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως η ομάδα της Καρδίτσας πάλεψε σε μία ιδιαίτερη και αήττητη έδρα μέχρι το τέλος.

Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στο ματς με τον Απόλλωνα, στο οποίο το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου θέλει να δείξει αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνάμεις του, τοποθετώντας στην εξίσωση και τον κόσμο που θα είναι βαρόμετρο στην υπόθεση νίκη. Το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας έχει αγκαλιάσει την παρθενική προσπάθεια του Α.Σ.Κ. στην Basket League, υποστηρίζει με τον πλέον ενθαρρυντικό τρόπο αυτό το -γεμάτο υπερβάσεις- ταξίδι και επιβεβαιώνει ότι, αυτή η πορεία, το μέγεθος που αποκτά ο Σύλλογος μέσα από αυτή και το αντίκτυπο στην πόλη, αξίζει και μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Το έργο του Α.Σ.Κ. λοιπόν, μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς θα υποδεχθεί μια ομάδα με εξίσου υψηλό κίνητρο, αλλά και ένα σύνολο με εμπειρία και ποιότητα. Συνεπώς, η προσέλευση του κόσμου και η ενεργή του συμμετοχή στο ματς με παλμό και φωνή είναι βέβαιο ότι μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα στο δρόμο για το νικηφόρο αποτέλεσμα.