Μπλατ: «Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του στο τουρνουά, ενώ στάθηκε στην απουσία του Σπανούλη.

Μπλατ: «Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση»

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Ολυμπιακός έπαιξε φιλικό παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ντέιβιντ Μπλατ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη «Βασίλισσα» στάθηκε στην καλή προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα του έπαιξε χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη.

«Ήταν ένα μπακ του μπακ παιχνίδι και θεωρώ πως οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Έπαιξαν κόντρα σε μια σκληρή, υψηλού επιπέδου ομάδα. Στο 35' ήμασταν μπροστά με δύο πόντους και αυτό χωρίς τον Σπανούλη, που δεν έπαιξε στο δεύτερο μέρος και τον ΛεΝτέι που τραυματίστηκε στην 3η περίοδο. Είναι μυϊκός ο τραυματισμός του», είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Ισραηλινός τεχνικός στη συνέχεια στάθηκε στη δουλειά που έκαναν οι παίκτες και στο γεγονός πως είχε οκτώ απουσίες: «Οι παίκτες μας έκαναν καλή δουλειά και ανταποκρίθηκαν στο διάστημα που απουσίαζαν οκτώ παίκτες από το ρόστερ μας. Η μια νίκη και το ένα καλό παιχνίδι μας δείχνει πως είμαστε στην σωστή κατεύθυνση και είμαι χαρούμενος με την παρουσία μας στο τουρνουά».