ΚΑΕ Άρης για τον κόσμο του: «Είστε σημείο αναφοράς στη Basket League»

Ανακοίνωση για τον κόσμο του Άρη με αφορμή και το τελευταίο sold-out με τον Κολοσσό Ρόδου εξέδωσε η «κιτρινόματρη» ΚΑΕ.

ΚΑΕ Άρης για τον κόσμο του: «Είστε σημείο αναφοράς στη Basket League»

Ο Άρης μπορεί να μην τα κατάφερε απέναντι στο Κολοσσό, ο κόσμος του όμως κερδίζει τον άτυπο τίτλο του... πρωταθλητή χειμώνα, μιας και οι «κιτρινόμαυροι» είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη πληρότητα θεατών στη Basket League.

Στην τελευταία αναμέτρηση του έτους το «Nick Galis Hall» δε θα μπορούσε να μην είναι κατάμεστο με τον Άρη να γράφει ένα ακόμα sold-out.

Για το λόγο αυτό η KAE Άρης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στον κόσμο της ομάδας χαρακτηρίζοντας τον ως σημείο αναφοράς σε όλη τη Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Άρης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος γέμισε κάθε γωνιά του «Nick Galis Hall» και συμπαραστάθηκε με εκπληκτικό τρόπο στους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη, στον αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels.

Σε μία εποχή που το ελληνικό μπάσκετ «διψά» για κόσμο και γεμάτα γήπεδα, οι φίλοι του Άρη έχουν μετατρέψει κάθε αγώνα σε γιορτή. Το σημερινό sold out, δεύτερη μέρα Χριστουγέννων, «μιλά» από μόνο του.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που ήθελε ο κόσμος και φυσικά η ίδια η ομάδα, για να αποχαιρετήσει το 2022, όμως πλέον άπαντες βλέπουν το δάσος και όχι το δέντρο.

Η παρουσία και η συμπαράσταση των φίλων του Άρη έχουν γίνει σημείο αναφοράς σε ολόκληρη την Basket League, και με τέτοια μαζική στήριξη, είναι βέβαιο πως ό,τι έχασε ο Αρης σήμερα, θα το κερδίσει στους προσεχείς αγώνες.

Η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο. Η ομάδα σας θέλει κοντά της. Και όπως έχετε (από)δείξει, θα σας έχει! Συνεχίζουμε…».