Καστρίτης: «Δεν δώσαμε στον κόσμο του Άρη τη χαρά που περίμενε»

Στα αίτια της ήττας του Άρη από τον Κολοσσό στο Αλεξάνδρειο αναφέρθηκε ο Γιάννης Καστρίτης.

Καστρίτης: «Δεν δώσαμε στον κόσμο του Άρη τη χαρά που περίμενε»

Ο Άρης δεν ανταποκρίθηκε στη ζεστή ατμόσφαιρα που είχαν στήσει οι φίλου του στο «Nick Galis Hall» και γνώρισε την ήττα με 68-74 από τον Κολοσσό Ρόδου για τη 10η αγωνιστική της Basket League με το Γιάννη Καστρίτη να κάνει λόγω για πνευματική ανετοιμότητα.

Ο τεχνικός του Άρη δήλωσε πως χρειάζονται δικαιολογίας, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και τόνισε πως δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν αμφισβητείται. Ξέρω ποια ομάδα προπονώ και τι μπορεί να κάνει. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε για δικαιολογίες. Προφανώς έτσι όπως είναι η δομή αυτής της ομάδας, αν το μυαλό μας δεν είναι απολύτως συγκεντρωμένο κι αν δεν είμαστε συνειδητοποιημένοι για το ποιοι είμαστε, ποια είναι η θέση μας στο Πρωτάθλημα και ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην είμαστε στο 100% σε κάθε παιχνίδι, μπορούμε να χάσουμε από τον οποιονδήποτε. Όπως μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε όταν είμαστε αυτοί που πρέπει.

Πρέπει να είσαι έμπειρος και πειθαρχημένος για να διαχειριστείς το όλο κλίμα. Τις διακοπές, αυτό που βλέπεις στη βαθμολογία, αυτό το εορταστικό κλίμα αλλά και το αντίστοιχο της αποθέωσης. Πρέπει λοιπόν άμεσα να επιστρέψουμε στο πνευματικό σημείο που ήμασταν, να δουλέψουμε πιο σκληρά και να σεβόμαστε πρωτίστως τους εαυτούς μας.

Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν ανταποδώσαμε στον κόσμο. Δεν του δώσαμε τη χαρά που περίμενε. Αυτή η εικόνα που παρουσιάσαμε δεν είναι η πραγματική, απέχει αρκετά από αυτή που είχαμε παρουσιάσει. Πάντα μπορούν να βρεθούν δικαιολογίες, επαναλαμβάνω όμως ότι είναι το τελευταίο που χρειάζεται».