Παπαθεοδώρου: «Κλειδί για τον Κολοσσό η εμφάνιση Κατσίβελη»

Για τη νίκη του Κολοσσού επί του Άρη στο «Nick Galis Hall» μίλησε ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Παπαθεοδώρου: «Κλειδί για τον Κολοσσό η εμφάνιση Κατσίβελη»

Ο Κολοσσός πέτυχε μεγάλο «διπλό» στην έδρα του Άρη για τη 10η αγωνιστική της Basket League επικρατώντας με 68-74 και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την πολύ καλή ομαδική λειτουργία της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στην εμφάνιση του Δημήτρη Κατσίβελη που σταμάτησε στους 19 πόντους ενώ είχε ακόμα 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, σταματώντας παράλληλα τον Βασίλη Τολιόπουλο που έμεινε στους 9 πόντους με 1/5 τρίποντα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα σήμερα (26/12) στο Αλεξάνδρειο λέγοντας πως: «είναι προνόμιο να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο και μακάρι να υπάρξουν κι άλλα γιατί έτσι θα κάνει βήματα προόδου το ελληνικό μπάσκετ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συνολική εικόνα του Κολοσσού: «Είχαμε καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ελέγχοντας ορισμένα πράγματα αμυντικά και ξέροντας τα πλεονεκτήματα του Άρη ενώ επιθετικά θα έλεγα ότι παίξαμε έξυπνα. Βρήκαμε καθαρές φάσεις και παρότι χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια καταφέραμε να νικήσουμε και να φτάσουμε σ’ αυτή τη μεγάλη νίκη».

Για τον Κατσίβελη: «Για μας ήταν κλειδί η εμφάνιση του Δημήτρη και στις δύο πλευρές του παρκέ γιατί αμυντικά ανέλαβε το μαρκάρισμα του Τολιόπουλου ο οποίος είναι εξαιρετική κατάσταση. Ο τρόπος που οργάνωσε αλλά και εκτέλεσε στην επίθεση ήταν το στοιχείο-κλειδί για μας, ομοίως και οι αποφάσεις που πήρε. Ωστόσο, κι άλλα παιχνίδια έκαναν πολύ καλό παιχνίδι γιατί δεν μπορείς να κερδίσεις τον Άρη στο Παλέ αν δεν παίξουν πολλοί παίκτες σε υψηλό επίπεδο».