ΠΑΟΚ: Χωρίς Ρένφρο, Καμπερίδη, Τσιακμά με ΑΕΚ

Οι Ρένφρο, Καμπερίδης και Τσιακμάς δε θα είναι στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ρένφρο, Καμπερίδη, Τσιακμά με ΑΕΚ

Το ντέρμπι τον «Δικεφάλων» για τη 10 αγωνιστική της Basket League στις 27/12 είναι προ των πυλών και ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με τρεις σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα δεν θα είναι στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη στο ματς στα Άνω Λιόσια ο Ρένφρο, ο Καμπερίδης και ο Τσιακμάς.

Οι δύο πρώτοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ ο Τσιακμάς θα εκτίσει την τιμωρία του για την αποβολή του στο παιχνίδι κόντρα στο Ολυμπιακό για το επεισόδιο με τον Τζωρτζ Πάπας.

Για το λόγο αυτό στη δωδεκάδα του ΠΑΟΚ θα είναι οι «μικροί» Θοδωρής Κωνσταντινίδης (18 χρονών) και Στράτος Καλλιοντζής (17χρονών).

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε σχετικά με το ματς:

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται και σε καλό μομέντουμ αυτή τη στιγμή. Έχουμε τις απουσίες μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι και για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη, πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς, όλοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να δώσουμε παραπάνω πράγματα από ότι δίνει ο καθένας μέχρι τώρα. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να ελέγξουμε απόλυτα τον ρυθμό, το ριμπάουντ και να μπορέσουμε να ματσάρουμε την ενέργεια της ΑΕΚ. Αυτά νομίζω είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι».

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γιανίκ Φράνκε, Τζέιλεν Ράιλι, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλι, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Στράτος Καλλιοντζής, Τζόρνταν Σάιμπερτ και Χρήστος Σαλούστρος.