Καντζούρης: «Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα μας»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Καντζούρης, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Καντζούρης: «Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα μας»

Ο Ηλίας Καντζούρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό ενώ τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να ξαναβρεί την καλή της λειτουργία στο επιθετικό σκέλος.

Αρχικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα σκληρό και όχι τόσο όμορφο παιχνίδι για τους θεατές. Ήρθαμε εδώ με δεδομένες απώλειες και ο σκοπός ήταν να παλέψουμε για 40 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από το πνεύμα μας. Παλέψαμε για 40 λεπτά. Όταν παίζεις με ομάδα Ευρωλίγκα κια κάνεις 21 λάθη αρκετά εκ των οποίων αβίαστα και δίνεις τόσες φορές την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να έχεις την προσδοκία για κάτι καλύτερο.

Για το τι θέλει να βελτιώσει: «Πρέπει να ξαναβρούμε την καλή μας λειτουργία, ειδικά επιθετικά. Όταν ξαναμπαίνουν 3 παιδιά που είναι κομβικά για τη συνοχή μας και πώς προσπαθούμε να κερδίσουμε το πλεονέκτημα που είχαμε θα χρειαστεί χρόνος και προπονήσεις. Έλειπαν για κάποιο διάστημα, απλά τώρα πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις».

Για το γεγονός πως δεν έπαιξε ο Μάιλς: «Είναι διαδικαστικό το θέμα. Δεν προλάβαμε την προθεσμία. Είναι διαδικαστικό το θέμα».