Ντέιβιντ Μπλατ: «Έχουμε φτιάξει κάτι καλό»

Ο Ισραηλινός τεχνικός μίλησε για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου και την ομάδα που θα πρέπει να περιμένει να δει ο κόσμος.

Ντέιβιντ Μπλατ: «Έχουμε φτιάξει κάτι καλό»

Με νέο προπονητή θα παρουσιαστεί η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αφού το τιμόνι το κρατάει στα χέρια του ο Ντέιβιντ Μπλατ. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο για την ομάδα που θα δει τη νέα αγωνιστική περίοδο και η πρόσληψη του Ισραηλινού τεχνικού έχει δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας και της συνεργασίας με τη bwin ο νέος κόουτς των Πειραιωτών εμφανίστηκε σίγουρος για την ομάδα που θα παρουσιάσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Χαίρομαι που είμαι σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Όταν μία εταιρεία, όπως η bwin σε στηρίζει, καταλαβαίνεις ότι όσα γίνονται στην ομάδα είναι σημαντικά και τι δουλειά γίνεται. Έχω δημιουργήσει ένα σύνολο, που πλαισιώνει τον πυρήνα από νέους και αθλητικούς παίκτες με κίνητρο και θέλουν να δώσουν στοιχεία που δεν υπήρχαν», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισραηλινού προπονητή

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο κοουτσαρίσματος της ομάδας του Πειραιά επισημαίνοντας: «Υπάρχουν δύο τρόποι να κοουτσάρεις, το "πάω με το σύστημα" και το "πάω με τους παίκτες μου". Δεν υπάρχει λάθος και σωστό, όπου και αν ήμουν, φρόντιζα πάντα να εκμεταλλεύομαι το δυναμικό που έχω. Θεωρώ έχουμε καλό δυναμικό και θεωρώ ότι, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, θα παρουσιάσω κάτι καλό και θα παίξουμε καλό μπάσκετ», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπλατ.