Καντζούρης: «O Κολοσσός το ήθελε περισσότερο»

Στο έλλειμα διάθεσης από την πλευρά των παικτών στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, στην ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου.

Καντζούρης: «O Κολοσσός το ήθελε περισσότερο»

Για κομμάτι των ριμπάουντ μίλησε ο Ηλίας Καντζούρης μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Κολοσσό στη Ρόδο, στην αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο κόουτς της «Ένωσης» έδωσε τα εύσημα στην πρώην ομάδα του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι... ήθελε περισσότερο την νίκη, κάτι που αποτυπώθηκε στη στατιστική απεικόνιση των ριμπάουντ.

Οι παίκτες του Κολοσσού τελείωσαν την αναμέτρηση με 48 ριμπάουντ, έναντι μόλις 28 της ΑΕΚ, έχοντας 24 επιθετικά, από τα οποία πέτυχαν 26 πόντους που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Καντζούρη:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Για έναν περίεργο λόγο έδειξε ότι ήθελε το παιχνίδι περισσότερο από εμάς. Αυτό αποτυπώνεται στα ριμπάουντ. Το θέμα των ριμπάουντ έχει να κάνει με τη διάθεση. Είναι ανεπίτρεπτο. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η Ρόδος είναι ιδιαίτερο μέρος για μένα. Είμαι προπονητής της ΑΕΚ, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».