Γιόβιτς: «Άλλα είχα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό»

Ο Στέφαν Γιόβιτς άφησε αιχμές για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό

Γιόβιτς: «Άλλα είχα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό»

Σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του Στέφαν Γιόβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος γκαρντ δεν μπόρεσε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των «πράσινων» με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν.

Ο ίδιος με δηλώσεις του άφησε «αιχμές» για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως είπε δεν εφαρμόστηκαν όσα είχε συμφωνήσει με την ομάδα.

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την αρχή. Είχαμε συμφωνήσει και συνέβη κάτι το διαφορετικό. Πέντε ημέρες πριν φτάσω στην Ελλάδα, άφησαν ελεύθερο τον Κέντρικ Πέρι. Έτσι έπαιξα σε εννέα ματς σε διάστημα ενός μήνα. Και δεν ήμουν έτοιμος. Και όταν άρχισα να βρίσκω ρυθμό, τραυματίστηκα ξανά. Στο Κύπελλο γλίστρησα σε ένα διαφημιστικό και τραυματίστηκα στον προσαγωγό. Όμως όταν έγινα καλά και επέστρεψα στην ενεργό δράση, αποφάσισαν να συνεχίσουν με δύο άλλα πλέι μέικερ στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Και έτσι έγινε».

Όσον αφορά το μέλλον του είπε: «Νιώθω καλά και είμαι απόλυτα έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Υπάρχει πρόταση, ελπίζω να γίνει κάτι συγκεκριμένο αυτές τις μέρες. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τον σύλλογο, αλλά θα πω ότι είμαι πιο κοντά σε ομάδα που παίζει στο EuroCup. Και μου αρέσει αυτή η επιλογή γιατί οι σύλλογοι της Euroleague έχουν ήδη συμπληρώσει τα ρόστερ τους. Θέλω απλώς να παίξω και να αφήσω πίσω μου τους τραυματισμούς».