Άγγιξε το τριπλ-νταμπλ ο Γκος- 30 πόντους ο ΛεΝτέι- Η ακτινογραφία των νέων του Ολυμπιακού

Τις καλύτερες εντυπώσεις στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο άφησαν οι Βεζένκοφ, Γκος, Τουπάν και φυσικά ο Λεντέι.

Άγγιξε το τριπλ-νταμπλ ο Γκος- 30 πόντους ο ΛεΝτέι- Η ακτινογραφία των νέων του Ολυμπιακού

Αν και έπαιξε δίχως τους έξι διεθνείς του, ο Ολυμπιακός διέλυσε το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ, επικρατώντας με το επιβλητικό 99-66. Για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έκαναν την διαφορά τέσσερις παίκτες που «έπιασαν» λιμάνι αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά τους:

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος: 14 πόντοι (2 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 9 ασίστ, ένα κλέψιμο.

Ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν πραγματοποίησε μία «γεμάτη» εμφάνιση. Έφτασε κοντά όχι μόνο στο double-double αλλά και στο triple-double, αφού τόσο τα ριμπάουντ του όσο και οι ασίστ του ήταν κοντά σε διψήφιο αριθμό.

Αξέλ Τουπάν: 12 πόντοι (2 τρίποντα) 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο.

Ο Αμερικανός σμολ φόργουρντ είναι ένα χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια του Μπλατ και το απέδειξε και στο φιλικό παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Βοηθάει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ενώ σε κάθε παιχνίδι έχει εύστοχα σουτ από τα 6.75.

Σάσα Βεζένκοφ: 18 πόντοι (3τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο

Ο πρώην παίκτης του Άρη και της Μπαρτσελόνα έχει στόχο να «αναγεννηθεί» φορώντας τα «ερυθρόλευκα». Αν κρίνουμε από την εικόνα του στο σημερινό φιλικό δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Ζακ ΛεΝτέι: 30 πόντοι (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα).

Ο ΛεΝτέι είναι παίκτης που ήθελε «διακαώς» ο Ντέιβιντ Μπλατ καθώς είχε παρακολουθήσει τα πεπραγμένα του στην ισραηλινή Λίγκα. Με τον επιθετικό του «οίστρο» στο σημερινό αγώνα έδειξε ότι είναι πολύ ταλαντούχος στο σκοράρισμα και πως μπορεί να δώσει αρκετές βοήθειες στην «ερυθρόλευκη» ρακέτα.