Ολυμπιακός - Basket League: MVP της αγωνιστικής ο Λούντζης

Σε MVP της 4ης αγωνιστικής της Basket League αναδείχθηκε ο Μιχάλης Λούντζης του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Basket League: MVP της αγωνιστικής ο Λούντζης

Για δεύτερη αγωνιστική από την έναρξη της εφετινής σεζόν παίκτης του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα γκαρντ, αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος παίκτης της εβδομάδας.

Έτσι μετά τον Κώστα Σλούκα και την αρχηγική του εμφάνιση στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου, ήρθε ο σειρά του Μιχάλη Λούντζη να αναδειχθεί σε MVP της αγωνστικής.

Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων», ερχόμενος από τον πάγκο στην νίκη επί του Λαυρίου με 98-61 για την 4η αγωνιστική της Basket League, έβλεπε τα αντίπαλα καλάθια σαν... βαρέλια πετυχαίνοντας συνολικά 21 πόντους σε μόλις 20 λεπτά συμμετοχής με 6/8 τρίποντα και συνολικά 7/10 εντός πεδιάς, έχοντας ακόμα 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Μάλιστα στη 2η περίοδο, οπότε έπιασε και την υψηλότερη απόδοσή του, πέτυχε 5 τρίποντα σε μόλις 6 λεπτά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Για δεύτερη φορά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της Basket League της φετινής σεζόν MVP of the Week αναδεικνύεται Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού!

Πριν δύο εβδομάδες ήταν ο Κώστας Σλούκας με 35 βαθμούς στο ranking στην εντός έδρας νίκη επί του Περιστερίου bwin των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας.

Τώρα ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος στη νίκη επί του Λαυρίου Megabolt στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο ranking περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στους αγώνες του Πρωταθλήματος που έγιναν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και την Κυριακή 30/10.

Ο 24χρονος γκαρντ των «ερυθρόλευκων» πέτυχε 5/6 τρίποντα στα τελευταία έξι λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και συνολικά 21 πόντους με 1/2 βολές, 1/2 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, 1 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα σε ακριβώς 20’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.»