Λούντζης: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι» (vid)

Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με το Λαύριο και στην αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στη Βαλένθια.

Λούντζης: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι» (vid)

Ο Μιχάλης Λούντζης πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε 21 πόντους με 6/8 τρίποντα κόντρα στο Λαύριο.

Μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στην ΕΡΤ σχετικά με τη νίκη της ομάδας του Πειραιά, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στη Βαλένθια.

Για το παιχνίδι με το Λαύριο είπε: «Όλοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Μπήκαμε σοβαρά στο ματς, προσπαθούμε να βλέπουμε όλα τα ματς με τον ίδιο τρόπο, σαν μια δυνατή προπόνηση ειδικά με τι λίγο πιο αδύναμες ομάδες στο πρωτάθλημα».

Για τη δική του εμφάνιση ανέφερε: «Δεν μετράει αυτό, σημασία έχει να είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση και όλοι να δίνουμε το 100%. Σήμερα έτυχε να ήμουν εγώ. Μένουμε στη νίκη».

Για την ήττα από τη Μονακό σχολίασε: «Στεναχωρηθήκαμε γιατί ήρθε και ο κόσμος να μας στηρίξει. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. Βλέπουμε τώρα τη Βαλένθια, δεν έχουμε περιθώριο για δεύτερη ήττα στη σειρά».