Βεζένκοφ προς Σπανούλη: «Δεν μπορείς να με σταματήσεις! Δεν έχεις τύχη απέναντι μας...»

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε συνέντευξη του ενόψει του επικείμενου αγώνα με το Περιστέρι, του, προπονητή, πια, Βασίλη Σπανούλη, έστειλε το μήνυμα του στον πρώην συμπαίκτη του: «Δεν μπορείς να με σταματήσεις! Δεν έχεις τύχη απέναντι μας...». Τι είπε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό...

Βεζένκοφ προς Σπανούλη: «Δεν μπορείς να με σταματήσεις! Δεν έχεις τύχη απέναντι μας...»

Τη δεύτερη, μόλις, αγωνιστική της Basket League στον παρθενικό του εντός έδρας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα ο, κάτοχος του τίτλου. Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι του (προπονητή, πια) Βασίλη Σπανούλη.

Για τον επικείμενο αγώνα του ΣΕΦ (16/11, 19.15) μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και την εκπομπή «Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο», με τον, συνάδελφο, Βαγγέλη Ιωάννου, ο Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Βούλγαρος τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να... χαριστεί στον πρώην συμπαίκτη του παρά τα όσα έζησαν τόσα χρόνια μαζί και την εκτίμηση που του έχει.

Έτσι, μισοαστεία - μισοσοβαρά, είπε για την επιστροφή του «Kill Bill» στο κλειστό του Ν. Φαλήρου:

«Έδειξε το κίνητρό του και πόση αγάπη βάζει σε αυτό που κάνει. Δεν έχω αμφιβολία για το τι θα κάνει, για το ότι θα πάρει το maximum από τους παίκτες του, είδαμε ότι το πρώτο δείγμα στο Basketball Champions League ήταν πολύ θετικό. Βασίλη μου σε αγαπώ και σε εκτιμώ, αλλά δεν μπορείς να με σταματήσεις. Δυστυχώς δεν θα έχεις καμία τύχη απέναντί μας...» ήταν τα λόγια του.

Όσο για το μέλλον του στον Ολυμπιακό είπε:

«Δεν θα πω ότι πέρασα δύσκολο καλοκαίρι, γιατί όσο μεγαλώνεις, τα διλήμματα είναι όμορφα. Έπρεπε να γίνουν συζητήσεις και να παρθούν αποφάσεις, τελικά αποφάσισα ότι εδώ είναι το καλύτερο για το μέλλον μου. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έχουμε πολύ καιρό, δεν μου αρέσει να κοιτάζω τόσο μακριά, θέλω να βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η EuroLeague είναι φέτος πολύ δύσκολη, όλοι μας περιμένουν και πρέπει να είμαστε ταπεινοί και διψασμένοι»