Λαύριο: Φιλικό και... αποκαλυπτήρια με Κλουζ

Το πρώτο της φιλικό μπροστά στον κόσμο της θα δώσει η ομάδα του Λαυρίου κόντρα στην Κλουζ την Δευτέρα 20/9.

Λαύριο: Φιλικό και... αποκαλυπτήρια με Κλουζ

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Λαύριο ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για το πρώτο φιλικό με κόσμο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Κλουζ, τη Δευτέρα 20/9.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αποκαλυπτήρια με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας Universitatea Cluj Napoca
Με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Universitatea Cluj Napoca, θα πραγματοποιήσει τα “αποκαλυπτήριά” της η ομάδα του Λαυρίου Megabolt στο κοινό της!
Την προσεχή Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 η ομάδα μας ανοίγει τις θύρες του Κλειστού Γυμναστηρίου του Λαυρίου για να υποδεχθεί τον κόσμο της στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.
Απέναντι στην Universitatea Cluj Napoca ο Χρήστος Σερέλης και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας.
Η επτά φορές πρωταθλήτρια Ρουμανίας είναι αναμφίβολα ένας δυνατός και ποιοτικός αντίπαλος, καθώς πέρσι έφτασε πολύ κοντά στην πρόκρισή της στο Final Four του Basketball Champions League, πραγματοποιώντας την καλύτερη σεζόν στην ευρωπαϊκή ιστορία της.
Φέτος επέλεξε να αγωνιστεί στο EuroCup, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο που συνθέτει εμπειρία και ταλέντο μέσα από την παρουσία των Andrija Stipanovic, Stefan Bircevic, Jordan Taylor, Patrick Richard, Leonardo Meindl και Victor Sanders.
Τα εισιτήρια για τα “αποκαλυπτήρια” της νέας ομάδας του Λαυρίου Megabolt έχουν οριστεί στην τιμή των 10 Ευρώ και η διάθεσή τους ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, είτε μέσω της πλατφόρμας της Viva, είτε από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Λαύριο (Μουσουργού Μητροπούλου 49-51) καθημερινά 19:00 – 21:00. Την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται εισιτήρια και στο ΚΓ Λαυρίου, δύο ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης.
Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο διαρκείας έως τη μέρα του αγώνα, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την είσοδό τους στο γήπεδο.»