Άρης: Η 12αδα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη 12αδα που θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση αύριο Τετάρτη (14/9) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Άρης: Η 12αδα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Στην Κύπρο βρίσκεται η ομάδα του Άρη με σκοπό να πραγματοποιήσει φιλική αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεση του τους εξής παίκτες: Χάγκινς, Τολιόπουλος, Φίλλιος, Χαβαλές, Νότε, Νετζήπογλου, Σχίζας, Σιδηροηλίας, Χόρκλερ, Καββαδάς, Γκούντγουιν, Σιδέρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η αποστολή του ΑΡΗ βρίσκεται στη Λευκωσία της Κύπρου, όπου την Τετάρτη 14/09, στις 20:00, θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ σε φιλική αναμέτρηση.

Ο ΑΡΗΣ αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της κυπριακής ομάδας, της οποίας ηγείται διοικητικά ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στο «κιτρινόμαυρο» μπάσκετ, ο Πέτρος Πάλμας και προπονητικά ένας κόουτς ο οποίος δε χρειάζεται… συστάσεις, αναφορικά με τη συνδρομή του στη γιγάντωση του ΑΡΗ, ως παίκτης και τεχνικός ηγέτης. Ο λόγος για τον Λευτέρη Σούμποτιτς.

Ο Ίσμαελ Σανόγκο προσβλήθηκε από ίωση και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, εν όψει και των δύο προσεχών φιλικών αγώνων, με τον Κολοσσό H Hotels, το Σάββατο 17/09 και την Κυριακή 18/09.

Την αποστολή του ΑΡΗ, της οποίας ηγείται ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, απαρτίζουν οι: Χάγκινς, Τολιόπουλος, Φίλλιος, Χαβαλές, Νότε, Νετζήπογλου, Σχίζας, Σιδηροηλίας, Χόρκλερ, Καββαδάς, Γκούντγουιν, Σιδέρης.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη θα προπονηθούν σήμερα (13/09) το απόγευμα και αύριο το πρωί στο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, πριν από το αυριανό φιλικό.»