Άρης: «Πετάει» στην Κύπρο για φιλικό με ΑΠΟΕΛ

Αύριο Τρίτη (13/9) αναχωρεί για την Κύπρο η ομάδα μπάσκετ του Άρη με σκοπό να δώσει φιλικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Άρης: «Πετάει» στην Κύπρο για φιλικό με ΑΠΟΕΛ

Συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ του Άρη, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να ανακοινώνει πως την Τετάρτη 14/9 θα δοθεί φιλικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Για το λόγο αυτό ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο (13/9) το πρωί από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με προορισμό την Κύπρο.

Επιπλέον ενημερώνει ότι θα ακολουθήσουν δύο ακόμα φιλικά, αυτή τη φορά στο «Nick Galis Hall» απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, το Σάββατο 17/09 και την Κυριακή 18/09, τα οποία θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ συνέχισε τη Δευτέρα 12/09 την προετοιμασία του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με δύο προπονήσεις στο "Nick Galis Hall".

Το πρωί της Τρίτης 13/09 η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου την Τετάρτη 14/09 (20:00) θα δώσει φιλικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, στη Λευκωσία. Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 15/09.

Θα ακολουθήσουν δύο φιλικά στο "Nick Galis Hall" απέναντι στον Κολοσσό H Hotels, το Σάββατο 17/09 και την Κυριακή 18/09, τα οποία θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.»