Πουλιανίτης: «Ο Σπανούλης έχει μάθει να είναι νικητής κι αυτό θέλει να μας περάσει»

Ο Στέλιος Πουλιανίτης αναφέρθηκε στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του Περιστέριου

Πουλιανίτης: «Ο Σπανούλης έχει μάθει να είναι νικητής κι αυτό θέλει να μας περάσει»

Ένα δυνατό τεστ με αντίπαλο το Λαύριο δίνει την Τετάρτη (7/9, 19:00) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι , κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και την πρόοδο που έχουν κάνει μετά και την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα (5/9) στις προπονήσεις του Περιστερίου ενσωματώθηκε και ο Λεωνίδας Κασελάκης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή.

«Είναι μια καινούργια αρχή, είμαστε όλοι νέοι παίκτες και προσπαθούμε για το καλύτερο καθημερινά. Κοιτάμε τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά στην προπόνηση. Μένουμε όμως πιο πολύ στα αρνητικά για να βελτιωνόμαστε όσο πιο πολύ μπορούμε. Βάζουμε καθημερινά καινούργια πράγματα τόσο στο κομμάτι της άμυνας, όσο και στην επίθεση» υποστήριξε ο Στέλιος Πουλιανίτης, αναφερόμενος στην πορεία της προετοιμασίας του Περιστερίου ως τώρα.

Όσο για την συνεργασία με τον κόουτς Βασίλη Σπανούλη, σχολίασε: «Είναι απαιτητικός και αυτό είναι λογικό γιατί έχει μάθει να πετυχαίνει και να είναι νικητής. Κι αυτό θέλει να περάσει και σε μας. Πρέπει να το μάθουμε αυτό όπως και να έχει, γιατί θέλουμε να πετύχουμε μέσα στη χρονιά. Είναι ένα mentality που προσπαθεί να μας περάσει καθημερινά και σίγουρα αυτό βάζει πίεση, αλλά αυτή είναι καλή πίεση».