Η τεχνολογία στην υπηρεσία των ακαδημιών του Ολυμπιακού (vid)

Τους τρόπους που η τεχνολογία βοηθάει στην ανάπτυξη των νέων αθλητών έδειξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω βίντεο στο YouTube.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των ακαδημιών του Ολυμπιακού (vid)

Με τα τελευταία τεχνολογικά μέσα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις στις ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, την παράσταση κλέβει η ειδική κάμερα που βρίσκεται την οροφή του βοηθητικού γηπέδου του ΣΕΦ και καταγράφει κάθε κίνηση των νεαρών αθλητών του «Θρύλου».

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού συνεχίζουν να εξελίσσονται και να χρησιμοποιούν την τεχνολογία προς όφελος των αθλητών!

Μέσω ειδικής κάμερας που έχει τοποθετεί στο γήπεδο, καταγράφονται λεπτό προς λεπτό όλες οι προπονήσεις των τμημάτων μας. Το υλικό φτάνει άμεσα στα χέρια των έμπειρων προπονητών μας, οι οποίοι το αναλύουν και προχωρούν στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις όχι μόνο σε ομαδικό, αλλά και ατομικό επίπεδο!

Παράλληλα, το πρόγραμμά μας συνεχίζει να περιλαμβάνει συνεργασία με την διατροφολόγο, Κλεοπάτρα Κετσελίδη, η οποία κάνει ειδικές μετρήσεις στους αθλητές μας και δίνει στον κάθε ένα ξεχωριστά συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, αλλά και με την performance coach, Κρίστη Μηλιορδου, η οποία βοηθά στην πνευματική τους εξέλιξη και απόδοση (Mental Performance Coaching).

Αν θέλεις και εσύ να μπεις το club των μελλοντικών πρωταθλητών δεν έχεις παρά να γίνεις μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται καθημερινά (εκτός Σ/Κ) στην γραμματεία της Ακαδημίας, αλλά και τηλεφωνικά στο 210-4833283 από τις 16:00 έως τις 21:00.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι αθλητές γεννημένοι από το 2018- 2005.

Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα (05/09).»