Μουλαομέροβιτς: «Παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα»

Ο προπονητής της Κροατίας Νταμίρ Μουλαομέροβιτς μίλησε για την αυριανή (2/9) αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα του Eurobasket

Μουλαομέροβιτς: «Παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα»

Η Κροατία αντιμετωπίζει την Ελλάδα στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Eurobasket, ο οποίος φιλοξενείται στο Μιλάνο.

Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανελλήνιο είναι αυτός που καθοδηγεί την Κροατία και μίλησε για την αναμέτρηση.

Ο «Μούλα» μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δουλέψαμε σκληρά, όλοι μαζί για περισσότερο από ένα μήνα κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή όπως είναι η Ελλάδα.

Στις πρεμιέρες είναι σημαντική η μαχητικότητα που βγάζεις στο παρκέ, το πώς αντιμετωπίζεις κάθε κατοχή. Οι δώδεκα παίκτες που διάλεξα για τη διοργάνωση έχουν δουλέψει σκληρά και τους έχω εμπιστοσύνη.

Η μεγαλύτερη αλλαγή για μας είναι ο χρόνος που περάσαμε μαζί. Είχαμε τα παιδιά από το ΝΒΑ, που δούλεψαν μαζί μας για σαράντα μέρες κι αυτό έκανε τη διαφορά.

Η μεγαλύτερη πρόκληση; Είμαι χαρούμενος που όλοι οι παίκτες που ήρθαν εδώ, δούλεψαν πολύ σοβαρά και σκληρά στις προπονήσεις. Νικήσαμε την Πολωνία και την Ελβετία στα προ-προκριματικά για το Eurobasket 2025, οπότε έχουμε καλό ρυθμό. Έχω πίστη στους παίκτες μου και στο πώς μπορούν να παίξουν».