Γαλατσόπουλος - ΕΣΑΚΕ: «Σεζόν με θέαμα, συγκινήσεις και ανταγωνισμό»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League, αλλά και του Super Cup.

Γαλατσόπουλος - ΕΣΑΚΕ: «Σεζόν με θέαμα, συγκινήσεις και ανταγωνισμό»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/8) η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League με την κληρωτίδα να βγάζει ντέρμπι «αιωνίων» στην 8η αγωνιστική, αλλά και του Super Cup που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με την έναρξη της νέας σεζόν στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με τις κληρώσεις του 3ου Super Cup και της 31ης Basket League έγινε σήμερα το άτυπο τζάμπολ για την σεζόν του επαγγελματικού μπάσκετ, η οποία υπόσχεται θέαμα, συγκινήσεις και δυνατό ανταγωνισμό.

Όλοι μας με πρώτους εμάς στον ΕΣΑΚΕ πρέπει να εργαστούμε για την επιτυχία των διοργανώσεων μας, να βαδίσουμε ενωμένοι σε μια περίοδο που υπάρχει σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο γενική αστάθεια, και να μας γίνει συνείδηση ότι εάν το Super Cup και το Πρωτάθλημα ανταποκριθούν στις δικαιολογημένα υψηλές απαιτήσεις των Ελλήνων φιλάθλων κερδισμένο θα είναι το μπάσκετ της χώρας μας.

Ο ΕΣΑΚΕ είναι σε διαρκή συνεργασία με τις ομάδες προκειμένου να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία των ΚΑΕ που θα επιτρέψει στους αθλητές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα παρκέ και τους φιλάθλους να απολαύσουν όμορφες στιγμές.

Να καλωσορίσω στα «σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ» την «νεοφώτιστη» Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ. Η πόλη της Καρδίτσας για πρώτη φορά εκπροσωπείται στο Πρωτάθλημα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μια ακόμη πόλη από την περιφέρεια προστίθεται στον μπασκετικό χάρτη.

Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλες τις ομάδες. Όσες συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις να εκπροσωπήσουν επάξια το ελληνικό μπάσκετ και όλες να πετύχουν τους στόχους τους».