Αντετοκούνμπο: «Αύριο όλοι στο ΟΑΚΑ»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της Εθνικής ενόψει της έναρξης του AEGEAN Ακρόπολις.

Αντετοκούνμπο: «Αύριο όλοι στο ΟΑΚΑ»

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε σήμερα (16/8) την προετοιμασία της για τα τρία πολύ δυνατά παιχνίδια προετοιμασίας που ακολουθούν στο τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις. Με αντιπάλους κατά σειρά την Πολωνία (17/8), την Γεωργία (18/8) και την Τουρκία (19/8) με όλες τις αναμετρήσεις να αρχίζουν στις 21.00, ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει την ευκαιρία να δει πολλά από τα πράγματα που έχουν δουλευτεί μέχρι τώρα στις προπονήσεις και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

«Αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν την ευκαιρία να… μετρηθούμε σε πολλά πράγματα από τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και θα βοηθήσουν στο να βγουν σωστά συμπεράσματα και σταδιακά να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των δύσκολων επίσημων που έρχονται, τόσο για τα Προκριματικά του Παγκόσμιου κυπέλλου όσο φυσικά και για το Ευρωμπάσκετ», είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

«Στα δύο παιχνίδια με την Ισπανία είδαμε αρκετά πράγματα, τα οποία ήδη μας έχουν αναλύσει οι προπονητές και έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις που ακολούθησαν, τώρα και εμείς και οι αντίπαλοι θα είμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και θα τσεκάρουμε ακόμα περισσότερα.

Το επίπεδο των ομάδων του τουρνουά είναι πολύ καλό και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους φιλάθλους να απολαύσουν μπάσκετ. Η παρουσία τους στον αγώνα με την Ισπανία ήταν εντυπωσιακή και τους περιμένουμε και πάλι αφού σε αυτό το στάδιο της σκληρής δουλειάς η συμπαράστασή τους πραγματικά μας δίνει ώθηση. Αύριο στις 9 όλοι στο ΟΑΚΑ!» συμπλήρωσε με έμφαση.