Γκουντάιτις για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα»

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Αρτούρας Γκουντάιτις βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Μίλησε για τη νέα του ομάδα ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα των ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γκουντάιτις για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού κατά την άφιξή του την Τρίτη (16/8):

Για τον Παπαγιάννη: «Μπορούμε να κάνουμε καλύτερους ο ένας τον άλλον στις προπονήσεις με το πάθος μας και να βοηθηθούμε για να γίνουμε καλύτεροι μέσα στη σεζόν».

Για τους στόχους του: «Ξέρω που έχω έρθει, σε ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία, πιθανότατα το κορυφαίο τα τελευταία 20 χρόνια και υπάρχουν απαιτήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται και ο στόχος είναι να να κερδίζουμε παιχνίδι το παιχνίδι και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Για να απαντήσω χρειάζομαι χρόνο. Έχουμε παίκτες για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Αλλά αυτήν τη στιγμή όλα είναι υποθέσεις. Πρέπει ο κόουτς να μας δει στις προπονήσεις, ακόμα και για το στυλ του παιχνιδιού είναι νωρίς να απαντήσουμε».

Για την παρουσία του και όσα θα φέρει μαζί με τον Γκριγκόνις: «Έχουμε πάθος για το μπάσκετ. Ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ. Ξέρουμε την ιστορία του κλαμπ και το επαναλαμβάνω αλλά είναι σημαντικό. Υπάρχουν φίλαθλοι που ποντάρουν πολλά στον σύλλογο και εμείς θα πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε βραδιά γιατί είναι σημαντικό για αυτούς. Ο Γκριγκόνις είναι τρομερό παιδί πρώτα από όλα και ένας πολύ ταλαντούχους παίκτης, που μπορεί να δώσει δημιουργία και σουτ στην ομάδα».

Για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Φυσικά οι ημέρες του ντέρμπι είναι οι καλύτερες. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα και πρέπει να το απολαύσεις».