Ράντονιτς: «Τιμή μου ο Παναθηναϊκός - Χρειαζόμαστε ακόμα έναν παίκτη»

Στην Αθήνα έφτασαν το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) ο Ντέγιαν Ράντονιτς και ο Αρτούρας Γκουντάιτις, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ράντονιτς: «Τιμή μου ο Παναθηναϊκός - Χρειαζόμαστε ακόμα έναν παίκτη»

Ο Μαυροβούνιος κόουτς σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου δήλωσε πως είναι τιμή του να δουλεύει για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ενώ τόνισε την ανάγκη απόκτησης ενός επιπλέον παίκτη.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις έφτασε στην Ελλάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

Για την απόφαση να υπογράψει στον Παναθηναϊκό: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήρθατε εδώ για να με υποδεχθείτε. H απόφασή μου να αποδεχθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν εύκολη. Πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ και αποτελεί τιμή που δουλεύω γι’ αυτό. Πάντοτε σεβόμουν τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο και θεώρησα πως θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα»

Για το σχεδιασμό και τις ελλείψεις του ρόστερ: «Μιλήσαμε αρκετά με τους ανθρώπους της ομάδας από την ημέρα που υπέγραψα. Αναλύσαμε τι παίκτες έχουμε και τι παίκτες χρειαζόμαστε. Δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και θα χρειαστεί πολλή δουλειά από μέρους μας. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη. Τις επόμενες ημέρες θα επιλέξουμε τον καταλληλότερο ώστε να κάνουμε μια καλή κίνηση»

Για το επίπεδο της Ευρωλίγκα: «Για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου, όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Νομίζω πως μπορούμε να το καταφέρουμε»!