Ολυμπιακός: Παπανικολάου, Κάνααν και Μπλακ ξανά μαζί μετά τους Ρόκετς!

Κώστας Παπανικολάου, Ταρίκ Μπλακ και Αϊζάια Κάνααν θα είναι συμπαίκτες ξανά. Όχι στο Χιούστον αλλά στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Παπανικολάου, Κάνααν και Μπλακ ξανά μαζί μετά τους Ρόκετς!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Κυριακή (31/7) τον Ταρίκ Μπλακ και ο Αμερικανός σέντερ θα αποτελέσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μάλιστα, το νέο απόκτημα των Πειραιωτών είχε περάσει τα πρώτα του 25 παιχνίδια στο NBA ως παίκτης των Ρόκετς πριν απομακρυνθεί τον Δεκέμβριο του 2014.

Μάλιστα το Χιούστον αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του παρελθόν με το μέλλον, αφού οχτώ χρόνια μετά θα ξαναβρεί τους τότε συμπαίκτες του, Κώστα Παπανικολάου και Αϊζάια Κάνααν. Οι τρεις τους ήταν μέλη του ρόστερ των Ρόκετς, στην πρώτη σεζόν του Έλληνα φόργουορντ μακριά από την Ευρώπη.

Μάλιστα, στις 14 Νοεμβρίου ο «Παπ» έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός και μάλιστα στο πλάι του είχε τους Κάνααν και Μπλακ που συνέθεσαν την πεντάδα μαζί φυσικά με τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Τρεβόρ Αρίζα, σε ένα παιχνίδι που ο νυν γκαρντ του Ολυμπιακού σκόραρε 21 πόντους με 3/7 τρίποντα. Ο Παπανικολάου μάζεψε 10 ριμπάουντ, αλλά η παραγωγή του έμεινε στους 2 πόντους (σε 29 λεπτά), όσους και ο Μπλακ.