H απάντηση του Παπαπέτρου στον Αγραβάνη

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσε την δική του απάντηση στον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος στην περίφημη συνέντευξη του στο "ΦΩΣ", είχε τονίσει πως ο συμπαίκτης του έδειξε μία απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον Ολυμπιακό. 

H απάντηση του Παπαπέτρου στον Αγραβάνη

Σε περασμένη συνέντευξη του στο "ΦΩΣ", ο Δημήτρης Αγραβάνης είχε αναφερθεί στην απόφαση του Ιωάννη Παπαπέτρου να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ο πρώην συμπαίκτης του δεν έδειξε σωστή συμπεριφορά απέναντι στους Πειραιώτες: "Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, η συμπεριφορά του Ιωάννη ήταν το λιγότερο απαράδεκτη! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να φέρεται αντρίκεια. Ειδικά σε μία ομάδα που τον έχει στηρίξει πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη τα τελευταία χρόνια! Εντάξει, ο καθένας θα κριθεί στο γήπεδο».

Κατά την διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όντας πλέον παίκτης των "πρασίνων", ρωτήθηκε για το σχόλιο-τοποθέτηση του Δημήτρη Αγραβάνη, λέγοντας τα εξής: "Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε από τα μίντια και να απαντάμε ο ένας στον άλλο. Δουλειά μου είναι να παίζω μπάσκετ. Δουλειά όλων είναι να παίζουμε μπάσκετ και να μην μιλάμε. Ο καθένας με βάση τι πιστεύει και το δικό του μορφωτικό επίπεδο λέει αυτά που θέλει να πει. Άποψη του, σεβαστή, από εκεί και πέρα δεν θα κάτσω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές.”

Για το γεγονός πως ήρθε στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή σεζόν. Είμαστε πλήρεις από όλες τις απόψεις και μακάρι να δώσουμε τα μέγιστα μέσα στη σεζόν. Για μένα δεν ήταν κάτι τόσο διαφορετικό σαν συναίσθημα το να πάω από τον έναν αιώνιο αντίπαλο στον άλλο. Το παρελθόν το αφήνω πίσω, κοιτάω μπροστά. Ανήκω εδώ και είμαι χαρούμενος. Είναι μια απόφαση που την πήρα μόνος και χαίρομαι για ό,τι έρχεται στο μέλλον».

Για το αν μπορούν οι "πράσινοι" να επιστρέψουν στα Final Four: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για Final Four. Σίγουρα είναι ένας από τους στόχους της ομάδας. Θέλουμε να διεκδικήσουμε και τους τρεις τίτλους. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ. Η σεζόν είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Νιώθω έτοιμος, έχω την εμπειρία, έχω δουλέψει σωστά το καλοκαίρι»

Για το σχόλιο του Κώστα Παπανικολάου πως θα παραμείνει φίλος με εκείνον: «Εννοείται πως είμαστε φίλοι με τον Παπανικολάου, δεν αλλάζουν αυτά. Όταν περνάς με κάποιον τόσες ώρες, όταν είστε κάθε μέρα μαζί, δεν μπορείς να τα διαγράψεις όλα αυτά... Στο παρκέ ο καθένας κοιτάει την ομάδα του, δεν υπάρχει καμία φιλία»