ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για τον Τζέιλεν Ράιλι

Το όνομα του Τζέιλεν Ραίλι έχει προταθεί στο ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση της ΚΑΕ και τον προπονητή Άρη Λυκογιάννη να εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του. 

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για τον Τζέιλεν Ράιλι

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτενίζει την αγορά με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχοντας ως προτεραιότητα την κάλυψη της θέσης «1».

Από τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους ο Άρης Λυκογιάννης και οι συνεργάτες του, φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει αυτή του 29χρονου Τζέιλεν Ράιλι.

Ο Ράιλι έπαιξε πέρσι με τη φανέλα της Ρίγα στο Basketball Champions League, έχοντας 13.6 πόντους κατά μέσο όρο στη διοργάνωση, με 38,3% στα τρίποντα, 70% στα δίποντα, 86.7% στις βολές κι ακόμη 3.7 ασίστ, 2.7 ριμπάουντ και 3.3 λάθη, σε 22.4 λεπτά ανά αγώνα.

Μάλιστα, στη νίκη της Ρίγα επί της ΑΕΚ στους ομίλους (σ.σ. 92-76) είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση με 25 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Ο Ράιλι έχει ύψος 1.85 και φοίτησε σε τρία κολέγια (College of Lake County, Sauk Valley, East Tennessee State) ενώ από το 2015 έπαιξε σε μικρά κατά κύριο λόγο ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (Σλοβακία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Λετονία) με εξαίρεση το πέρασμα του από τη γαλλική Σολέ στην περίοδο 2019-20.

Δείτε μερικά από τα περσινά highlights του στο BCL: