Νίκολα Μιλουτίνοφ: Δεν το βάζει κάτω παρά την απροθυμία της ΤΣΣΚΑ...

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν το βάζει κάτω παρά τα εμπόδια που του βάζει η ΤΣΣΚΑ στην επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Δεν το βάζει κάτω παρά την απροθυμία της ΤΣΣΚΑ...

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός. Παροιμία που δεν ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς ο Αντρέι Βατούτιν βάζει εμπόδια στην επιστροφή του Σέρβου στον Ολυμπιακό. Νωρίτερα μπορεί να είχε αφήσει τους Σενγκέλια και Χάκετ, όμως για τον «Μίλου» ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ σκέφτεται αλλιώς και τον θέλει στην ομάδα.

Το θέμα είναι να κρατήσει με το ζόρι έναν παίκτη που δεν θέλει και δη ακριβοπληρωμένο; Γι΄ αυτό και λέγεται πως θα του προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, ώστε να τον …γλυκάνει.

Ο Μιλουτίνοφ πάντως δεν θα το βάλει κάτω και θα συνεχίσει την προσπάθεια να αποδεσμευτεί. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, εκτός κι αν βάλει το χέρι στην τσέπη και πληρώσει την ΤΣΣΚΑ. Αλλά και πάλι, μπορεί να μην δεχτεί ούτε έτσι η ομάδα του Στρατού.

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Προσπαθεί να αποδεσμευτεί απ΄ την ΤΣΣΚΑ ώστε να έρθει στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός περιμένει, με το τίμημα να χάνονται παίκτες που ήταν στα υπ΄ όψιν όπως οι Νέμπο και Τζεκίρι. Υπάρχουν βέβαια ακόμη αρκετοί ψηλοί στην αγορά.

Όλο αυτό στο τέλος, μπορεί να οδηγήσει και στην παραμονή του Χασάν Μάρτιν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αποκτηθεί κι άλλος ψηλός.