Έσπερος Καλλιθέας: Παρέμεινε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης παρέμεινε στον Έσπερο Καλλιθέας. 

Έσπερος Καλλιθέας: Παρέμεινε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης

Στη Β' Εθνική με τον Έσπερο Καλλιθέας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Ο 43χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε την τελευταία σεζόν στη συγκεκριμένη ομάδα μετά την αποχώρησή του από το Μαρούσι.

«Στον Έσπερο συνάντησα μια ζεστή οικογένεια και η παραμονή μου ήταν εξ αρχής προτεραιότητα για μένα. Οι στόχοι μας είναι κοινοί και πάνω σε αυτούς θα δουλέψουμε με τον νέο προπονητή για να τους πετύχουμε», δήλωσε ο Γκαγκαλούδης.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Εσπέρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν της τη θετική εισήγηση του νέου προπονητή, Αλέκου Δάγλα, η επιτροπή μπάσκετ ενεργοποίησε τη συμφωνία κυρίων με τον 43χρονο γκαρντ (1.92), ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Την ομάδα μας που τον υποδέχθηκε θερμά στα μέσα της περυσινής περιόδου.

Ο πολύπειρος άσος εντάχθηκε στον Έσπερο τον Γενάρη του 2022 και σε λίγους μήνες έγινε ενεργό μέλος μιας πολύ δεμένης παρέας ανθρώπων, αποτελώντας παράλληλα βασικό άξονα στην εξαιρετική πορεία του κυανόλευκου συνόλου ως το φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ο Γιάννης ανέλαβε εξ αρχής τον ρόλο του ηγέτη και ανταποκρίθηκε περίφημα, έχοντας το κίνητρο ν’ αποδείξει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και όχι αποτρεπτικός παράγοντας.

Γεννημένος στις 22 Αυγούστου του 1978, ο αειθαλής σταρ των εθνικών κατηγοριών κουβαλά μαζί του την εμπειρία μιας λαμπρής πορείας που ξεκίνησε στα τέλη των 90s από το Παλαιό Φάληρο και περιείχε ξεχωριστές στάσεις όπως εκείνες σε Άρη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Βίρτους Ρόμα. Κυρίως όμως ο Γιάννης κουβαλά πάντα μαζί του το κίνητρο και τη δίψα ενός πρωτοεμφανιζόμενου.

Τελικά, είναι ωραία - είναι ωραία με τον Γκάγκα να πηγαίνουμε παρέα».