Η… τιμωρία της Παρασκευής

Ο Παναθηναϊκός όσο και να έπαιζε ήταν αδύνατο να κερδίσει τον καλύτερο Ολυμπιακό και πλέον είναι υποχρεωμένος να πάει στο ΣΕΦ για να τον δει να σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή

Η… τιμωρία της Παρασκευής

Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού απορούσαν όταν έβλεπαν την ομάδα τους να προηγείται με 14 πόντους διαφορά στο ημίχρονο και να έχει… στριμώξει τον Ολυμπιακό.

Απορούσαν εάν αυτό θα κρατήσει κι αν θα μπορέσει η ομάδα τους να αντέξει στην διαφαινόμενη αντίδραση των φιλοξενουμένων.

Πράγματι οι Πειραιώτες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια και έδειξαν πως πράγματι η εικόνα εκείνη ήταν συγκυριακή.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, έχει περισσότερες λύσεις, διαθέτει προσωπικότητες και κυρίως έχει αυτοπεποίθηση.

Έτσι όταν ο αντίπαλός του προηγήθηκε με 14 πόντους, όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκε, αλλά πείσμωσε και βρήκε την ευκαιρία να δείξει πως μπορεί να κερδίσει και με ανατροπή.

Όση θέληση κι αν είχαν οι παίκτες του Βόβορα δεν μπορούσαν να αποφύγουν το αναπόφευκτο.

Κι αυτό διότι ο πλέον κομβικός παίκτης της ομάδας ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν έχει μπει καν στο γήπεδο για να αγωνιστεί.

Από τη σειρά με τη Λάρισα ο Σέρβος είναι εκτός κλίματος αδυνατώντας όχι μόνο να ηγηθεί της προσπάθειας, αλλά τουλάχιστον να βοηθήσει, να παλέψει, να δώσει αυτοπεποίθηση στους υπόλοιπους.

Τα… κουκιά στον Παναθηναϊκό είναι μετρημένα και δεν περισσεύει κανείς. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια Μέικον και Νέντοβιτς να είναι εκτός κλίματος.

Όσο και να προσπαθούν οι υπόλοιποι, χωρίς τους κατ' εξοχήν σκόρερς της ομάδας δεν γίνεται απολύτως τίποτε.

Η… τιμωρία πλέον θα είναι να πάνε την Παρασκευή (17/6) στο ΣΕΦ και να αποτελέσουν τους καλεσμένους στο «ερυθρόλευκο» πάρτι για την κατάκτηση του τίτλου με σκούπα 3-0.

Είναι ίσως το καλύτερο μάθημα για όλους στο «τριφύλλι», να δουν το αποτέλεσμα των πράξεων και των παραλείψεών τους για να προσπαθήσουν με πείσμα το καλοκαίρι να μην τα επαναλάβουν…