Παπαγεωργίου: «Εχουμε γυρίσει σελίδα με σκληρή εντατική και καθημερινή δουλειά»

O πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, τόνισε τα εξής ενόψει της νέας σεζόν "Έχουμε γυρίσει σελίδα με σκληρή εντατική και καθημερινή δουλειά απ’ όλους τους συντελεστές, ευελπιστώντας στη δικαίωση των προσδοκιών μας".

Παπαγεωργίου: «Εχουμε γυρίσει σελίδα με σκληρή εντατική και καθημερινή δουλειά»

Με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ:

“Με την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει μια πετυχημένη πορεία και να βρεθεί πάλι ο σύλλογος εκεί που του αξίζει.

Θα είναι μια σεζόν, που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, μετά από τις γνωστές σε όλους περιπέτειες των τελευταίων δύο χρόνων. Δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα με τους γνωστούς περιορισμούς, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβληθεί από τη FIBA.

Η προετοιμασία έχει αρχίσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, εξαιτίας της συμμετοχής του ΑΡΗ στα Προκριματικά του Basketball Champions League. Ο στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί, όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει τη Dinamo Tbilisi, στη Γεωργία.

Έχουμε γυρίσει σελίδα με σκληρή εντατική και καθημερινή δουλειά απ’ όλους τους συντελεστές, ευελπιστώντας στη δικαίωση των προσδοκιών μας”.