Στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - Λάρισα ο Γιαννακόπουλος

Πάνω από δύο χρόνια είχε να εμφανιστεί σε ελληνικό γήπεδο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και σήμερα (8/6) είναι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα. 

Στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - Λάρισα ο Γιαννακόπουλος

Την εμφάνιση του σε ελληνικό γήπεδο ύστερα από δύο χρόνια έκανε σήμερα (8/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού βρίσκεται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το Game 5 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα.

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ θα παρακολουθήσει από κοντά το κρισιμότατο πέμπτο παιχνίδι των ημιτελικών της Basket League που θα καθορίσει το ποια ομάδα θα προκριθεί στους τελικούς και θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είχε να βρεθεί σε οποιοδήποτε ελληνικό γήπεδο παραπάνω από δύο χρόνια, μια και η τελευταία του εμφάνιση σε εντός έδρας ματς ήταν στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό στις 19 Φεβρουαρίου του 2020 στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι, ενώ λίγες ημέρες αργότερα (στις 3 Μαρτίου) έδωσε το «παρών» και στο ΣΕΦ για τον αγώνα της απέναντι στους Πειραιώτες.