Τακιανός: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Τακιανός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του ΕΣΑΚΕ. 

Τακιανός: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της Λάρισας, Φώτης Τακιανός στάθηκε στην εξαιρετική πορεία της Λάρισας στην εφετινή Basket League και τόνισε πως θέλει η ομάδα του να φανεί ανταγωνιστική στα ημιτελικά κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Έχουμε διαγράψει μια αξιοπρόσεκτη πορεία, μπήκαμε στην τετράδα, κατακτώντας και τη θέση συμμετοχής μας στο Basketball Champions League. Από την στιγμή που μπήκαμε σε ρυθμό καταλήξαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες χωρίς να υπάρχει διακοπή. Υπήρχε μία καθημερινή μάχη στο 100% για να επιτευχθεί αυτό. To break στη Ρόδο είναι η συνέχεια μιας πορείας και δουλειάς το προηγούμενο διάστημα. Ήταν μεγάλη επιτυχία και η αξία της νίκης έχει να κάνει και με την αξία του αντιπάλου. Αν στο τέλος της σεζόν με ρωτήσει κάποιος ποιο είναι το πιο σπουδαίο που έχουμε καταφέρει θα είναι αν δημιουργήσουμε κυψέλες νέων αθλητών στην Λάρισα», είπε αρχικά.

«Ρεαλιστικά δεν θα άλλαζα τίποτα σε μία ομάδα που έχει κάνει μία τέτοια πορεία. Αν μπορούσα να προσθέσω κάτι σε αυτή την πολύ δύσκολη σειρά με τον Παναθηναϊκό θα ήταν να αυξήσω το ποσοστό στο οποίο οι παίκτες μας θα πίστευαν στον εαυτό τους, όχι να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά να φανούν ανταγωνιστικοί. Χαίρομαι που μιλάμε για το ρεαλιστικό επίπεδο, γιατί δεν είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί στην διεκδίκηση του τίτλου. Οι φίλαθλοι έχουν κομμάτι της εξέλιξης και αυτοί. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία το γήπεδο ήταν άδειο, αλλά πλέον έχουμε κόσμο. Η Λάρισα θα μπορέσει να μιλήσει για τίτλο όταν εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα».