Βόβορας: «Μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού ενόψει των ημιτελικών της Basket League με τη Λάρισα

Βόβορας: «Μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα»

Στην πρόοδο που έχει δει το διάστημα που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου μίλησε ο Γιώργος Βόβορας.

Επίσης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο ματς με τη Λάρισα τονίζοντας πως οι Θεσσαλοί θα βάλουν δύσκολα στην ομάδα του και παράλληλα ξεκαθάρισε πως χρειάζεται συγκέντρωση για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος του πρωυαθλήματος.

«Στον 1,5 μήνα στην ομάδα, δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Οι τραυματίες είχαν πολύ καλή αποκατάσταση. Στο πιο σημαντικό στάδιο του πρωταθλήματος είμαστε υγιείς. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Βρίσκουμε ρυθμό και σχήματα μέσα από τα ματς και θα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια. Σεβόμαστε τη Λάρισα που έχει κάνει πολύ καλή πορεία. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και εκεί θα εστιάσουμε μετά τα ημιτελικά», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των «πράσινων».

«Θέλαμε να είμαστε στην καλύτερη σωματική και πνευματική κατάσταση. Τα πλέι οφ είναι πολύ διαφορετικά από την κανονική διάρκεια. Μικρές λεπτομέρειες μπορούν να καθορίσουν πράγματα. Συζητάμε με τους παίκτες, η διαχείριση συναισθημάτων μπορεί να διαμορφώσει καταστάσεις, όπως και 2-3 κατοχές και τα λάθη. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στα πλέι οφ. Χρειάζεται συγκέντρωση, ο στόχος είναι πολύ μεγάλος. Η Λάρισα θα μας βάλει πολύ δύσκολα και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ενώ ερωτηθείς για τη βία, ο Βόβορας είπε: «Παραμονή του τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, προτίμησα να μην πάω τελικά με τον γιο μου λόγω των μέτρων που υπήρχαν. Σαν πατέρας νιώθω πως πήρα την σωστή απόφαση, ότι δεν πήγαμε στο παιχνίδι τελικά με όσα έγιναν. Χαιρόμαστε που θα δούμε γεμάτα γήπεδα στους ημιτελικούς και στους τελικούς και εύχομαι να δούμε ωραία παιχνίδια. Και στο τέλος να πάμε σπίτι μας έχοντας ζήσει ωραίες καταστάσεις άσχετα ποια ομάδα θα πάρει τον τίτλο».